Художній керівник і диригент:Тетяна Левшенко,доцент Інституту мистецтв.

Концертмейстер:Олексій Лизогуб.

 

«Пісня — душа народу, а українець без пісні — як круглий сирота», — писав поет-пісняр, лауреат Національної премії імені Т. Шевченка Дмитро Луценко. Сьогодні у людини виникає природна потреба доторкнутися до цілющих джерел української народної пісні, відчути її мелодійність, чуттєвість та глибинність.

Група ентузіастів народної пісні Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова об’єдналися у співочий гурт «Моя пісня», дебютний виступ якого відбувся наприкінці 2005 року.

У складі колективу — доктори наук, завідувачі кафедр, доценти, асистенти, бухгалтери, бібліотекарі, інженери. Загалом — близько тридцяти осіб. Раз на тиждень всі вони збираються на репетицію, де на них чекає Тетяна Семенівна Левшенко, яка своєю сонячною посмішкою і добрим сердечним словом надихає на творчість. Серед солістів колективу — Народний артист України А.Кондратюк, лауреат міжнародного конкурсу доцент Я.Щербатєєва, директорІнституту історії та філософії педагогічної освіти професор І.Дробот, директор Інституту корекційної педагогіки та психології В.Синьов.

Репертуар гурту — різноманітний: це і українська народна календарно-обрядова поезія (колядки, щедрівки, веснянки), і лірична пісня, і твори військово-патріотичної тематики.

Традиційними стали виступи колективу у переддень Різдвяних свят та на концертних заходах, присвячених роковинам Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

 

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

mod_phpfile:
templates/npu_modules15/inc/op.php was not found or is not a file!