Керівник:Людмила Кривомаз, головний редактор телевізійної агенції «Монолог». За час професійної діяльності зняла і показала в ефірі провідних телеканалів України (Інтер, СТБ, ІСТV, УТ-1) сотні телевізійних сюжетів, нарисів і програм, провела близько 500 прямих ефірів.

 

Відеофотостудіяпрацює з вересня 2009 року, її слухачами є студенти більшості інститутів університету. На заняттях вони засвоюють основні теоретичні поняття і категорії відеофотозйомки, принципи роботи фотоапарата, відеокамери, монтажного обладнання, працюють над композицією кадру. Основною метою такої роботи є набуття навичок роботи з фотоапаратом та відеокамерою, уміння працювати зі світлом і звуком, освоєння техніки монтажу усіх основних жанрів екранної продукції.

На сьогодні студія здійснює відеофотосупровід більшості заходів, які проводить Центр культури та мистецтв, а також окремі Інститути університету. Так учасники студії працювали над відеоверсією Студентського фестивалю вертепів «Різдвяна зірка», чвертьфіналу Кубку ректора КВН, музичного лекторію, що його проводить Інститут мистецтв у Залі органної музики.

У планах керівника студії — створити студентську телестудію, яка б займалася підготовкою та оприлюдненням сюжетів про студентське життя університету.

З червня 2010 року Студія бере участь у студентському телепроекті Першого національго каналу «Телеакадемія», готуючи відеосюжети та мультимедійні презентації, як з 24 серпня демонструються у прямому ефірі.

 

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

mod_phpfile:
templates/npu_modules15/inc/op.php was not found or is not a file!